Ana Sević i Darko Lazić tokom jučerašnjeg dana odlučili su da se javno oglasili povodom razvoda.

Ana Sević i Darko Lazić u posljednih sedmica ovaj poznati par je u žiži su javnosti iz dva razloga  prvi je video na kom se vidi kako Darko Lazić šmrče beli prah, a drugi je drugi razlog je njihov razvod.

Konačno se bivši supružnici oglasili u javnosti!

Sa riječima da je posljedinjih mjeseci njihova porodica izložena brojnim lažima i izmišljotinama, koje su svakodnevno plasirane u medijima. Oni su porekli  da se razvode, odnosno da nisu još pokrenili postupak razvođenja, ali da planiraju da urade to.

Oglasili su se i koji je razlog te su rekli d anije u drugoj sobi, da nije u pitanju prevara kao što je pisalo medijima. Te da su ti članci čista laž, izjavili su da istinu o njohovom odnosu znaju samo njih dvoje te da je to samo njiohova stvar.

Kao roditelji jedne predivne djevojčiceoni će učiniti sve da je zaštite, oni će zajedno sa njom provesti vrijeme i bez obrira što više nisu zajedno uvijek će jedno drugo podržavati bez obzira na sve.

PROČITAJTE  NEKADA SE DOBRO JELO: Hrana iz kuhinje naših baka (FOTO)

Istakli su da nikome neće dozvoliti da govore neistinu i laži o njima!

Rezultat slika za darko i ana

Oni namjerravaju da sve neistine koje su objavljivane o njima u prethodnim nedeljama završe na sudu.

Ako je vjerovati Aninom i Darkovom saopštenju neće se uzdržavati da tuže sve one  koji su iznosile laži o njima pa čak i njohovu baku Milku iz sela Brestač u Vojvodini.

 

 

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here