Nakon što je na pješačkom  prelazu udario osamnaestogodišnju djevojku, Dragan Kojić Kebanakon svega je kontaktirao svoju kćerku Inu, koju nikada nije video ali ovog puta se izvinuo za sve..

Od tada su prošla dva mjeseca, , pa je na kćerku koju ima s Ljiljanom Jevremović ponovo zaboravio jer je osjećaj pokajanja prošao.

Ljiljana, je rekla da je u pitanju vjerovatno grižna savjest, povezana sa željom da se opere pred svijetom. To da se javio Ini prenijeli su odmah mediji, dodala je da je Ina je isti otac, drži do sebe kad donese odluku, neće je precrtati. On nikada nije ni htio da vidi nu, samo je htio da se opere pred svijetom, Ina mu nikada neće oprostiti, ali Ljiljana smatra da svako dijete treba da upozna svog oca bez obzira kakav je on. On joj je oduzeo sve što joj zakonom pripada, će sve što je njoj pripadalo pripast će Severini.

Kada je pozvao kćerku, Keba je bio kod brata, njegova kćerka se javila ne znajući da je to njegov broj, on je prvo šutio nakon toga se predstavio a na jer se našla u čudu pošto s ocem nikada u životu nije razmijenila ni riječ.

PROČITAJTE  Ona je imala 10 PRETHODNIH života, a priča koju će vam ispričati je JEZIVA! (VIDEO)

Nakon toga je Keba rekao:

Da mu oprosti za sve, da ga shvati da mu je Bog vartio za sve i da je konačno želi upoznati. Nakon što je imao nesreću shvatio je da je ona mogla biti na mjestu te djevojke.

Na na kraju je i zaplakao, emocije su ga prošle, pa je Keba odluku promijenio.

Rezultat slika za keba

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here