Lazić očigledno nije mogao da se nosi sa životnim problemima, sa tim koliko zarađuje i zato vodi takav život.

Nakon što se u javnosti pojavio snimak kako Darko Lazić  smrče bijeli prah nepoznatog sadržaja,njegov kolega Era Ojdanić  izjavio je da

na kojem je Darko Lazić snimljen dok šmrče bijeli prah nepoznatog sadržaja, njegov kolega Era Ojdanić kaže da u svemu podržava Lazića.

Rekao je da ke Darko sjajan i kvalitetan pjevač. I kao se ne druži sa njima privatno, ali kad god se sretnemo  Darko je za kratak vremenski period dostigao veliku popularnost. Ima mnogi nastupa koji su jako dobro plaćeni, po 5.000 eura, a sada je cijena njegovih nastupa znatno skočila. Darko se nije mogao da nosi sa tim, te je odlučio da prati evropski trend – izjavio je Ojdanić

Izjavio je da ga podržava u svemu, te je istakao da snimak ne može da bude namješten, to nije istina. Činjenica je činjenica i sve što se vidi na snimku je tako.

PROČITAJTE  (UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SKUHALI su živog psa: Čuli su se jezivi jauci, a onda su izvadili mrtvo tijelo!

Nakon što je objavljen snimak gdje se jasno vidi da popularni pjevač povlači bijeli prah, mediji su izvijestili  kako je par razveden već dva mjeseca, ali tu informaciju su krili od javnosoti.

Ana Sević je bukvalno bila van sebe, kada je pogledala snimak u kojem njen sada bivši muž Darko Lazić povlači crtu, a zatim bijeli prah utrljava na desni. Ona je odmah pozvala svog supruga i rekla da želi razvod.

U zadnje vrijeme ovaj poznati par imao je problema u braku, ali su se trudili da ostanu zajedno zbog svog djeteta. I ako je njihov brak bio stalno potresan brojnim aferama, kao npr prošle godine  objavljeno kako je Ana navodno Darka varala sa Acom Lukasom, ali su oni revazišli tu krizu, ali u posljednje vrijeme im baš ne ide. Stalno do mjoih dolaze priče o preljubi zbog toga se svađaju pa se brzo pomire, ali snimak sa bjelim prahom je kap koja je prelila čašu.

 

darko-lazic-i-ana-sevic-670x447

Ana se zbog snimka jako potresla posebno zbog svoje kćerke, koja je mala ali za koju godinu može da naiđe na tu vijest. Ona da tog trenutka u suzama pozvala pjevača i saopštila mu da želi razvod. I ako se on pravdao, Ana nije htjela ništa da sluša.

PROČITAJTE  OVO JE NAJBIZARNIJA FOTOGRAFIJA KOJU ĆETE DANAS VIDJETI, a sve zbog onog što se nalazi u donjem dijelu slike!

Pjevačev menadžer Željko tvrdi da pjevač ne konzumira narkotike i napominje da je video šala.

On je izjavio da je taj video nastao prije sedam godina na proslavi nove godine, te da je ti njihova interna šala.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here