– Promijenio sam pol i dobro se oporavljam.Kroz šalu je rekao  Branko Đurić Đura. On i njegov kolega Rene Bitorajac i ja otvaramo “Ludu kuću” u Zagrebu pa smo izvlačili šibicu ko će biti žensko.

On je operisan u Ljubljaniali ali na stranu otkrio je da je operisao bruh.

Đuro je objasno da je to rutinska operacija, koji sada ima pune ruke poslova on uz redstavu” Đurologiju” te snimanje šoua “Superljudi” bavi i projektom “Luda kuća”.

Iako su se njegovi obožavatelji on ističe da je sve okej.

Najveća podrška mu je kao i uvijek njegova supruga Tanja Ribić.

Mozda vaš zanima:

Legendarni nadrealisti predvidjeli ograđivanje žicom u današnjoj Evropi!

U posljednih nekoliko mjeseci mnogi smo svjedoci ograda od bodljikave žice koja se nalaze među članicama Evropske unije, što je ranijih godina nije moglo ni zamisliti.

Članice su potrošile desetine kilometara žice kako bi se ogradile čak i od samih država članica,u šengenskim državama je uvedena granična pasoška kontrola.

U videu na kraju članka pogledajte kako su u legendarni nadrealisti predvidjeli sukobe i međusobno ograđivanje žicom u Evropi.

PROČITAJTE  ŽIVIO JE 25 GODINA U PEĆINI: Nikome nije bilo jasno šta ovaj čovjek radi, ali kad je kamera ušla unutra, SVI SU OSTALI BEZ RIJEČI (VIDEO)
Nadrealisti su vjerovatno najgledaniji televizijski program u istoriji Jugoslavije.

Niko nije mogao ostati ravnodušan na sjajne skečeve snimljene uglavnom uz mnogo improvizacije. Smijali su se svi širom Juge jer humor duhovitih Sarajlija nikada i nikoga nije mogao da ostavi bez reakcije.

Rezultat slika za nadrealisti

Poslednju epizodu u punom sastavu snimljena je 1991 godine, te se glumačka ekipa raspala najveći broj njih ipak ostao je u Sarajevu, gdje i danas žive ali gdje su ostali !

Branko Đurić Đuro nastavio je sjajnu glumačku karijeru, i ako se jedno vrijeme bavio režijom, vratio se svojoj prvoj ljubavi muzici. Te nastupa sa bendom Bombaj štampa.

Nele Karajlić iz Sarajeva je otišao pred početak agresije i nikada se niej vratio. Danas živi u Beogradu, a sa Emirom Kusturicom i No smoking orkestrom obišao je celu planetu. Čak se bavio i glumom, ali bez uspjeha. Nedavno je napisao knjigu Fajront u Sarajevu koja je dobro prošla kod publike.

Dado Džihan danas živi u Londonu i bavi se muzikom,produkcijom, dok se Zenit Đozić u Sarajevu se bavi videoprodukcijom kao i Darko Ostojić Ogi.

PROČITAJTE  Rekli su joj da je dečko vara, pa mu je postavila zamku - zgodnu plavušicu koja bi se malo zabavila (VIDEO)

Boris Šiber je urednik na Federalnoj televiziji .

Elvis J. Kurtović živi u Sarajevu i muzički je urednik Radija Sarajevo, dok je se Davor Sučić i dalje bavi muzikom svirajući u bendu Zabranjeno pušenje.

Davor Dujmović preminuo je 1999. godine u Beogradu ,kao i Dražen Ričl Para koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći 1986.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here