Gagi Đogani i Anabela bili su jedan od poznatijih parova zahvaljujući Gagijevoj grupi “Funky G” ostvarili su veliku popularnost.

Međutim Anabela je napustila Gagijev bend,popularni bend se raspao, a njihovi bračni problemi su tema mnogih novina. Gagi je 2013 godine iznosio strašne optužbe na Anabelin račun, pa čak i najprljavije detalje. On je bio bijesan jer su se pojavile informacije da pjevač ne plaća alimentaciju.

I pored drame i neslaganja, slavni par je izgladio odnose najviše zbog kćerki Lune i Nine. Luna je, kao što znamo, sada učesnica rijalitija “Zadruga”. Te ovih dana puni stranice svih novina, širom regije.

Pogledajte ovu staru fotografiju Đoganijevih, koliko su se samo promjenili.

20837569-855317601304431-5381839225865895936-n

Dugo se spekuliralo o pravom imenu pjevačice Anabele Atijas, posebno sada kada je ona opet u centru pažnje zbog svoje kćerke Lune.

Onima koji tvrde da se Anabela zapravo zove Razija,pjevačica je odlučila da dokaže da to nije istina i tako da začepi usta mnogima.

Pjevačica je objavila fotografiju iz mlađih dana, gdje se jasno vidi koje je njeno pravo ime na potpisu ispod slike.

anab

Gostujući u jednoj emisiji,pjevačica je donjela dokaz da se zove Anabela, donela na uvid svedočanstvo i knjižicu iz osnovne škole.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here