Pjevačica Ana Sević,nakon razvoda od kolege Darka Lazića, ne odvaja se od personalnog trenera i fitnes instruktora Marka Mićovića!

Ona već šest mjeseci svakodnevno vježba sa njim a mnogi govore da su se između pjevačice i mladog sportiste vremenom rodile emocije.

Marko je nedavno objavio na Instagramu zajedničku fotografiju ispod koje je napisao: “Žestoke pripreme sa Anom Sević.”

Svima je zapalo za oko kada se bivši suprug označio da mu se ova slika sviđa, vjerovatno ne sluteći da je Sevićka pronašla njegovu zamjenu.

Popularni pjevač, nakon što je stavio tačku na brak s Anom Sević, sve češće može da se vidi u društvu kolegice iz Novog Sada Sofije Dženopoljac.

PROČITAJTE  Svoj prvi nastup imala je kada je njen sadašnji muž imao tek 6 godina: Prepoznajete li ovu pjevačicu? (VIDEO)

Njih dvoje je u posljednje vrijemestalno zajedno, ta mnogi govore da su u vezi.

Nakon što se na društvenim mrežama pojavila fotografija Darka u društvu atraktivne crnke, srbijanski Kurir je došao u posjed novih fotografija, gdje se vidi prisnost i iskra između njih.

darkolIzvor za kurir rekao je da je ona je zaljubljena u njega, ali ni Lazić nije imun na nju..

Darko je u posljednje vrijeme često viđen u Novom Sadu dolazi u stan mlade pjevačice u kasne sate,  izvor je rekao da dobro poznaje Sofiju  te da je stalno viđa u pjevačevom društvu..

Njih dvoje se poznaju pet godina i vjerovatno su čekali da Lazić bude slobodan kako bi nešto pokušali, ona ide u Švicarsku na mjesec dana, i jednostavmo ne zna kako će izdržati bez Darka.

 

darko

Kurir je stupio u kontakt sa Sofijom,a ona je rekla da ne želi da govori o njihovom odnosu, te da to nije ničija stvar dali su oni u vezi ili ne , navela je da su novinaru sudeći po fotografijama dobro obavješteni. Ali je navela da oni neće nista da govori.

PROČITAJTE  OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA MARATONACA: Glumila je sluškinju, ali njena prava uloga je ZABRANJENA zbog OVOGA

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here