Već unazad nekoliko mjeseci svi pričaju o tome da su članovi žirija “Zvezde Granda” plaćeni za učešće u ovom show, sada je na tu priču Saša odlučio staviti tačku.

Karleuša već nekoliko mjeseci u nazad govori o tome kako joj Saša Popović ne plaća ništa, a sada je direktor Grand produkcije Saša Popović  kako bi otkrio pravu istinu.

Jelena je jednom prilikom izjavila: Dušku sam kupila sat za rođendan,međutim to nije bilo od Popovićevog honorara!  Jer od njegovog honorara ne mogu da kupim ni grisine.

Istakla je da nema honorar i da radi samo za dobre odnose sa Grandom i Sašom.

Međutim, sad se oglasio i Popović.

Istakao je da pjevačica ne sjedi za džabe u žiriju, ne sekirajte se! Rekao je da pjevačica zaradi mnogo više nego svi oni .

Pored toga je dodao: Da je fasciniran njenim nastupom, te da dva sata koliko je pjevala nije imala ni jedan falš, evidentno je da od kada je ona u žiriju, razvaljujemo sa rejtingom. Ali je rekao da i tome pridonose i drugi članovi.

PROČITAJTE  Prije 24 godine poginuo je čuveni Dražen Petrović: Kada njegova majka progovori, njene riječi vas ZALEDE!

Rezultat slika za sasa i jelena

Međutim oni nisu uvijek bili u dobrim odnosima.

Za početak ovog mediskog rata uzima se poslovni nesporazum između pop pjevačice i vlasnika ” Granda” , i to kada je Karleušin album magija trebao da buide izdat u Grand produkciji. Ali do toga nije došlo jer je bilo nemoguće da se dogovore oko novca. Tada je ozjavila da ona nije dobrotvorna ustavnova da daje hiljade u eura za svoj album da bi grad na njemu zarađivao brdo novca. Tada je rekla da želi da zaradi na prodaji svog albuma. U kojeg je uložila mnogo novca. Rekala je da su ona i Saša profesionalci, samo što se on pali na jeftina,a ona na skupu.

Tada je na svom facebooku napisla da Saša zarađuje strahovito na djeci koja pjevaju iz sezone u sezonu. Tada je izjavila da je na osnovu SMS poruka Šaša zaradio milione.

I ako Šaša nije reagovao na prvu, tada je izjavio da ne želi da komentariše Jelenu te da će pravdu zatražiti na sudu. Jelena je na to oštro i ironično izjavila da je gotova sada, te da će ona da dokaže da je on mali ružan i netalentovan čovjek koji izrabljuje djecu.
Ali do tužbe nikada nije došlo.

PROČITAJTE  Ne želi da uljepšava stvarnost: Dragana Mirković progovorila o zdravlju svog muža, nakon operacije mozga!

Rezultat slika za sasa i jelena

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here