Jelena Karleuša je dugo vremena bila vjerna televiziji Pink, međutim to se promjenilo.

Popularna pjevačica se ne pojavljuje više na toj televiziji, i sada se prešla u tim kod Saše Popovića sa kojima je zakopala ratne sjekire i odlučila da izgladi odnose.

Jelena je sada žiri u najgledanijem zabavnom takmičenju ” Zvezde Granda”!

Jednom prilikom Jelena je izjavila kako je Željku Mitroviću inače direktoru Pinka bila vjerna 20 godina, da li da je on popljuvao na najgori mogući način, te da i ona sama ne zna šta je razlog, mada misli da je razlog njegova žena.

Tom prilikom je izjavila da ona nije otišla od njih već da su oni njoj okrenuli leđa, te da ona ne zna zašto te da novirati to moraju pitati njega!

Jednom prilikom mu je Jelena poslala poruku sa slijedećim sadržajem: Zar ja moram da organizujem otmicu da bi me poštovali i da ne bi iz čista mira bila zabranjena na tvojoj televiziji?

PROČITAJTE  MRŠAV I DUGA KOSA: UMRIJET ĆETE OD SMIJEHA kad vidite kako je Andrija izgledao na fakultetu (FOTO)

Međutim Željko je tu poruku ignorisao i nije joj ni odgovorio.

Međutim strasti se i nakon nekoliko godina nisu smirile, jer je Jelena sada otvoreno zaprijetila vlasniku Pinka riječima da je čula uvrede o njoj u Pinkovom Dnevniku.

Na tom dnevniku popularna pjevačica nazvana je straletom i mnogim drugim pogrdnim imenima.

Na šta sta je Jelena uzvratila otvoreno: Željko Mitroviću, budem li čula još jednu ružnu riječ,objavit će slike  tvoje kćerke!

Napomenula je vlasnika Pinka da on dobro zna o kojim je slikama riječ! Uz poruku u koliko hoćeš prljavo dobit ćeš najprljavije!Samo izvoli!

Rezultat slika za Željko Mitrović i jelena karleuša

 

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here