Voditeljka Suzana Mančićjako teško je podnjela saznanje da se njena kćerka udaje i odlazi oz zemlje. Njena starija kćerka Tedora Kunić udala za američkog biznismena.

Suzana je sretna zbog kćerke i njenog braka,iako joj je to zamjerila,međutim ona ima jako lijep život. Atraktivna voditeljka koristi svaku priliku da posjeti svoju kćerku u Beču, a u međuvremenu se čuju putem Skajpa.

Za Teodoru definitvno ne treba da brine,jer joj je muž obezbjedio život u kome ona može samo da uživa, sudeći po fotografijama koje objavljuje na Instagramu, često putuje po cijelom svijetu sa svojim mužem te uživa u rskošnom životu na sebi ima uvijek ima papreno skupe komade garderobe. Jede po elitnim restoranima i kreće se na elitna mjesta.

Pogledajte na fotografijama kakav život vodi Suzanina kćerka.

suzanaaa1

suzanaaa

suzanaa

Možda vas zanima:

Loto djevojka koja je zavela bivšu Jugoslaviju: Ovako je nekad izgledala Suzana Mančić!

Suzana Mančić važi za najatraktivniju voditeljku svih vremena, svoju karijeru počela je kao Loto devojka, a tu titulu i danas provlače uz njeno ime.

PROČITAJTE  Svi je pamtimo kao seksi ZLOBNICU, a danas nakon BOTOKSA I OPERACIJA izgleda OVAKO (FOTO)

Međutim, mlađe generacije znaju samo njenu titulu ali ne i kako je izgledala, svojim izgledom privlačila je muškarce koji su o njoj maštali.

Kao i danas, i tada je nosila plavu paž frizuru, kada visite sliku shvatiti će te zašto je nosila epitet jednog od najlepših TV lica.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here