Pjevačica Ana Bekuta snimila je svoj novi album, a pri odabiru pjesama pomogao joj je Milutin Mrkonjić.

Pjevačica je istakla da je Milutin uvijek dobronamjeran, pun iskustva i da ga ona uvijek sluša. Te da nikada nije neko ko je zlopamtilo. Želi joj samo nabolje te je pjevačica svesna toga, te se ne možesjetiti kada nije poslušala njegov savjet.

No prije njihove veze,Ana je bila sa mlađim muškarcima.

Istakla je da nema ralikr u tome, da li je neko stariji ili mlađi od nje dokle god je tu ljubav. Ljubav ne zna za godine zbog toga su se on i njen dragi našli i sada su sretni. Pjevačica je istakla da  ne može da sa sigurnošću kaže koja pjevačica mlađe generacije može da bude njena nasljednica  u poslu.

Nikog nije mogla da izdvoji, jer samo od njih zavisi uspjeh karijere, tako da ne želim nikoga da nazivam nasljednicom. Istakla je da svakog malđoj kolegici pruža podršku i da one imaju velliku podršku od nje!

PROČITAJTE  Neću da budem glumac, jer je naporno sve to - rekao je i postao legenda našeg filma!

Ona im uvijek da podršku jer zna koliko ta podrška znači, te je istakla da svako ko zasluži treba da ima riječi hvale.

Rezultat slika za ana bekuta

Popularna pjevačica Ana Bekuta važi za jednu od najljepših pjevačica na estradi,čak i danas kada je na pragu sedme decenije.

Ona se nedavno na Instagramu pohvalila fotografijom koja je uslikana još prije 26 godina na kojoj pjevačica mora se priznati izgleda prelijepo, a fanovi su zaključili kako je izgledala divno.

ana

Međutim kako bi održala svoj izgled pjevačica je posjetila estetskog hirurga,a mi smo došli do slika koje je njemu slala.

Naime, poznata pjevačica Ana Bekuta bila je na zategla je kožu lica prije dvije godine. Na njenu žalost jedan srbijanski magazin došao je u posjed fotografija koje je poznata pjevačica slala estetskom hirurgu u Španiju prije nego je zahvata.

Po njegovom savjetu pjevačica se slikala bez sminke, i to iz ugla gdje su vidi crvenilo na koži i bore.

Bekuta je prije 15 godina operisala nos u klinici u Beogradu, i ubrizgavala botoks.

PROČITAJTE  TRAGEDIJA: Bila je jedna od najpopularnijih glumica bivše Jugoslavije, A ONDA JE UMRLA OD HEROINA!

Međutim ozbiljniju intervenciju pjevačicaje uradila u Španiji kod svjetski poznatog plastičara.

Da je išla na plastičnu operaciju Bekuta krije i od najbližih prijatelja.

– Bekuta je poznata kao žena koju krasi izuzetan glas i taj kvalitet nikad niko nije mogao da joj ospori. Međutim, ona nije uvijek izgledala onako kako je željela.

Godine prolaze, a ona i dalje nastupa i veoma joj je važno da izgleda lijepo. Često odlazi na tretmane lica i tijela, pomoću kojih svoju kožu održava vitalnom.

Ali to nije dovoljno, pa se s vremena na vrijeme podvrgne i nekoj estetskoj korekciji. Operisala je nos, očne kapke, popunila je usne, a pretpostavlja se da su i njene grudi bile na doradi. Na botoks ide redovno – priča izvor.

Ana Bekuta je u sigurno rukama, o njoj pored Milutina Mrkonjica brine i sin Igor.

Njen sin prati majku na nastupe i često joj je često obezbjeđenje.

Igor je preuzeo ulogu menadžera Ane,te dok pravi pauzu i odmara njen sin je uvijek u blizini.

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here