Direktor Grand Produkcije Saša Popović završio je na operaciji,  zbog problema koji su mu se javili zbog implatanata na zubima!

Operacija je trajala čak pet sati, kako javljaju srbijanski mediji, a Popović se sada dobro osjeća.

Dobro obavješteni izvor rekao je da je sve prošlo u najboljem redu, te da je Saša imao problem zbog vještačkih zuba, a ova intervencija je trajala pet sati i sve je završeno u najboljem redu. Ali na sreću sve je prošlo i Saša se osjeća dobro!

sasa-popovic

Možda vas zanima:

Saša Popović u mladosti otkidao na Vendi: Ovako je to izgledalo!

Vendi je u mladosti zavela sada već direktora “Grand produkcije” Sašu Popovića koji je bio toliko zaluđen sa njom da ju je ngažovao za jedan od svojih spotova.

 

Foto: Printskrin/Jutjub

Pored Vendi u spotu se pojavljuju i Seka Sablić, kao i Ivan Bekjarev ali i pjevačica Buba Miranović.

Foto: Printskrin/Jutjub

Ova pjevačica privukla pažnju domaće javnosti svojim fizičkim izgledom, ali i oštrog jezika, koji je prouzrokovao neviđene svađe na našoj javnoj sceni, prije nego što je postala pjevačica oprobala se i kao glumica.

PROČITAJTE  U braku su 35 godina: On je fudbalska legenda, ona voditeljica, a njihove snahe zna cijela Srbija!

Ova pjevačica tada se pojavila gola u kadi, a čim je uplovila u muzičke vode dobila je nadimak “kraljica vašara”,a to je naravno zbog mjesta na kojim je nastupala, ona je također učesnica velikog broja rijaliti šou programa, a sebe deklariše kao veoma religioznu osobu.

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here