Nekada bliske drugarice Seka Aleksić i Dara Bubamara privukle su veliku pažnju nakon svađe oko zakazivanja koncerta u aprilu.

Nakon što je dobila pitanje od strane novinara da je Dara zvala produkciju kako bi im tražila da se ukine Sekin koncert, pjevačica je odgovorila.

Jeste zvala da se žali.Nije mi jasno zašto diže toliku frku za koncert,to bi trebalo nju da pitate ako već ima neki problem.  Ja smatram da svako od nas ko je zakazao Arenu vjeruje u sebe. Valjda ne bi niko zakazivao Arenu u koliko smatra da j eneće napuniti. . Želim Dari sreću i sigurna sam da će joj koncerti biti odličan.

Seku su pitali i zašto više ne reaguje na prizivke Jelene Karleuše, a pjevačica je prokomentarisala -Nikada ne reagujem na gluposti.

http://tracara.com/wp-content/uploads/2014/09/jk-seka.jpg

Na samom početku karijere Seka Aleksić i Jelena Karleuša bile su u korektinim odnosima sve do jedne emisije u kojoj su gostovale zajedno kada je sve pošlo po zlu. U to vrijeme bio je sporan interviju Seke Aleksić koje je tada dala za emisiju “Red Carpet” kada je pjevačica izjavila da ne podnosi pjevačice koje se “kite tuđim perijem”. Na šta se očito prepoznala Jelena Karleuša i tada počinje novi estradni rat. Niski udarci su bili na sve strane, i ako se činilo da se rat stišao, one su nastavile još jače. Seka Aleksić tada je izjavila.
Da se najviše foliraju one koje nisu zvijezde, koje žive kao postanari te se voze u iznajmljenim automobilima. Te se fale fejk torbama… Te da su pjevačice takve do te mjere iskompleksirane, da da se često slikaju u tuđim kolima, ispred tuđih stanova koje javnosti predstavljaju kao svoje.

PROČITAJTE  LEGENDA KOŠARKE Pismo Divca kao dječaka koje je nasmijalo region: “Neću više da rastem!”

Na te uvrede nije ostala dužna Karleuša te se oglasila na društvenim mrežama:

Tada se obratila prijateljima rekavši da se uskoro otvara njen fan – klub koji će okupitii sve javne ličnosti koje su njeni obožavaoci. Navela je da će pjevačica biti u najvećem broju, te vda će počasna precednica biti ona koja njaviše kopira Jelenu, u oblačenju, priči, koja vodi računa o tome gdje Jelena živi, šta vozi i oblači.

I tako je Seka Aleksić postala predsjednica njenog fan kluba. Međutim Seka nije ostala dužna nego je otvorila devizni račun na kojem su se prikupljali prilozi za kupovinu stana, pop pjevačici, sve to sa ciljem da se ne slika ispred tuđih stanova.

Uvrede su pljuštale na sve strane, tada je Jelena Karleuša nazvala svog ljubimca svinju Rijana, tada aludirajući na frizuru koju je nosila Seka. Međutim Seka se oglasila kada je Duško Tošić potpisao ugovor sa DK Crvena zvezda. Tada je Seka na svojim društvenim mrežama objavila.

PROČITAJTE  Pamtimo je kao Moniku iz Prijatelja, a sada ne liči na sebe nakon silnih plastičnih operacija! (FOTO)

Da su Dejvid i Viktorija doživjeli tešku sudbinu, kada je Dejvid potpisao ugovor sa zvezdom, pa će Viktorija umjesto palate Engleske kraljice  morati gledati na vile Cece nacionale. Dodala je da su usluge logopeda mnogo jeftinije u Srbiji nego u Englekoj pa će tako Dejvid konačno naučiti pričati.

Jelena je na te prozivke odgovorila za list Kurir: Tada je izjavila da neko gleda na Marakanu dok nego na njive i na kukuruzište. Tada je rekla da se svakoj osobi koja je loša loše i vrati, aludirajući na to da je Seka zabranjena po mnogim televizijama. Tada je dala savjet novinarima Kurira da na objavljujuju delebu životinju, sa lažim torbam, koja je toliko isfrustrirana da sebi mora sama kupiti vjerenički prsten.

Ovaj rat je najviše mediski ispreačen od svih drugih ratova, one su gostovale u muzičkom specijalu, a saradnici su se nalali da će se pomiriti, ali do toga nije došlo.

Vrhunac ove svađe desio se na Tviteru, kada su ove dvije pjevačice nastvaile da pljuju jedna po drugoj na najgori mogući način.

PROČITAJTE  Bez photoshopa: Jelena Karleuša se pojavila na nastupu u Beogradu, kada je publika vidjela nije mogla da vjeruje da je to ista osoba kao na Instagramu!

http://tracara.com/wp-content/uploads/2014/09/jk-tvitovi.jpg

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here