Pjevaču je doktor na posljednjoj kontrolirekao da nikako ne ne smije da pije alkohom, jer bi mu to prouzrokovalo probleme s jetrom koje ga je umalo koštalo života.

Sinanu Sakiću striktno je zabranjena žestina kako bi očuvao zdravlje!

Izvor blizak pjevaču izjavio je da je folker odavno prevazišao krizu za alkoholom te da pomoću indijske tradicionalne medicine uspio da izbjegne transplantaciju jetre.Te danas on može da vodi potpuno oporavi i normalno živi. Izbacio je sve poroke te se zdravo hrani!

sin

Još zanimljivosti:

Proročica gledala u kašike popularnim pjevačima: I Sinanu i Oliveru kašike su zatvorene!

Sinan Sakić se bori kao lav,poručila je Azira Mahmutović, dok je Oliveru poželila  puno sreće.

Proročica Azira poznata je po tome štoje mnogima predvidjela budućnost. Kako su dva pjevača u posljednje vrijeme bila bolesna, riječ je o Sinanu Sakiću i Oliveru Dragojevića, ova proročica odlučila je da pogleda u svoje kašike i otkrije njhovu budućnost. Njen pogled na kašike odgonetnuo je buduće zdravlje,te je informacije do kojih je došla podijelila sa javnošću.

PROČITAJTE  Pokušajte da se ne naježite od ove pjesme, dvije legende (1984) (VIDEO)

Kada je u pitanju Sinan Sakić, kašike su Aziri otkrile da je pjevač prije šest mjeseci imao značajnih problema što se tiče zdravlja posebno u predjelu gornjeg dijela trupa, međutim šesta kašika je pokazala pogoršanje staro dva mjeseca, ali je ova proročica dodala da se Sinan bori kao lav.

“Ja mu želim nogo sreće, sada trenutno kašike su mi zatvorene”, poručila je proročica.

S druge strane, Oliveru Dragojeviću kašike su pokazale da je do zdravstvenih problema došlo prije sedam mjeseci.  Te su prva treća i četvrta kašika pokazuju da su posebno problematični djelovi predio prsa i gornjeg dijela stomaka kao i glave.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here