Divni Milanović (24), poznatijoj kao Divna DNK, život visi o koncu. Nju su ljekari pred ulazak u rijaliti “Zadruga” upozorili da može da umre ako u narednih godinu dana ne bude operirala izraslinu koju ima na leđima.

– Divna ima ozbiljan zdravstveni problem i život joj je ugrožen. Stvar uopće nije naivna i više se ne može čekati. Pred početak rijalitija i ona je, kao i svi drugi učesnici, išla na ljekarski pregled, gdje joj je saopćeno da je stanje alarmantno.

Uradili su joj detaljne analize, a rezultati su pokazali da je u opasnosti ako se na vrijeme ne bude operisala. Doktori sumnjaju da se radi o tumoru, koji, ako se ne ukloni, može još više da naraste, a onda su šanse da preživi minimalne – priča izvor blizak produkciji.

– Milanovićeva je svjesna šta je čeka ako ne ode pod nož. Ona strepi od intervencije jer se plaši totalne anestezije. Doktori su bili iskreni i objasnili joj da se radi o visoko rizičnoj operaciji. Ona želi da se što pre uda za Marka jer hoće da baš on bude s njom i u dobru i u zlu, ali je on odbacuje – završava sagovornik.

PROČITAJTE  NESRETNA LJUBAV TANJE BOŠKOVIĆ: Voljela sam ga, a on me ostavio OVIM RIJEČIMA!

(Kurir.rs)

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here