Na vjenčanju Lepe Brene i Bobe Živojinovića,sve je bilo kao iz bajke međutim bilo je i neželjenih gostiju.

Njihovo vjenčanje bilo je 7. decembra 1991. godineu hotelu Interkontinental.  A prema nekim navodima svadba je koštala 50.000 njemačkih maraka.

Mladenci su bili odlično raspoloženi, te su glasno izgovorili “da”.

Bidermajer je uhvatila Dragana Mirković,a sve goste je zabavljala Vanesa Šokčić.

Na svadbi nije bio ni jedan političar,dok je bio veliki broj zvanica iz ostalih sfera javnog života.

Mnogi su to vjenčanje nazvali svadbom vijeka, a neki detalji su zaista iznenađujući.

Bobin kum bio je teniski stručnjak Jan Cirijak, dok je brenin bio menadžer Raka Đokić. Bobin kum je privatnim letom stigao u Beograd,tog jutra da bi istog dana kasno uveče otišao za Antverpen zbog poslovnih obaveza.

Sve pozivnice su imale ugravirane monograme BB, neki su za nekoliko hiljada maraka htjeli da otkupe pozivnicu za svadbu, kako bi prisustvovali ovom velikom događaju.

Nekoliko sati prije vjenčanja, Brena i Boba su otišli do  hotela  kako bi pozdravili sve goste. Brena je tada imala kratku, plavu haljinu, dok je Boba imao klasično odelo.

PROČITAJTE  Otkriveno: Mali princ George nosi kratke pantalone čak i kada je jako hladno, evo i zašto!

Mladenci su bili odlično raspoloženi i “sudbonosno da” izgovorili su glasno,mlada je bacila bidermajer, koji je otišao u ruke njene dobre prijateljice i mlađe koleginice – Dragane Mirković. Torta je bila ogromna, “Dnevnik 2” je prekinut kako bi se mladenci direktno uključili u program. Njihova svadba koštala je čak 50.000 njemačkih maraka.

Međutim došlo je do manjeg peha, jer je u sali u kojoj se trebala obaviti caremonija, došlo do pucanja vodovodne cevi samo nekoliko sati prije održavanja, pa se sve prebacilo u drugu salu. Brena je nosila vjenčanicu čuvene modne kuće Dior koja je rađena specijallno za Brenu, dok je maldoženja odabrao crni smoking.

Na svadbi nije bio nijedan političar,ali su bio veliki broj zvanica iz ostalih sfera javnog života. A medijima je dozvoljeno da neometano pratili vjenčanje. Saša Popović vodio glavni dio programa oko svadbe i na samom početku pozvao sve pristune goste da odigraju prvo svadbeno kolo.

Bilo je pripremljeno 650 vrsta jela,a čak 22 praseta bila su na ražnju, svadbena torta od pet spratova. Preko 4.000 pisama stiglo je na kuću slavnog para, tada su mediji pisali da se par razbacuje na šta je pjevačica odgovorila.

PROČITAJTE  Buduća princeza u novog godini želi da se riješi loših navika: 'Želim šrestati, jer to nije ponašanje jedne dame!"

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here