Srpski mediji pišu da je glumica za pojavljivanje u Severininom spotu tražila honorar od 5.000 eura .

Izvor za kaže da je to i za očekivati s obzirom na njene glumačke vještine jer je ona jedna od najpoznatijih glumica. Mnogima je poznato da glumci slabo zarađuju te pored redovnih angažmana pristajati i na druge opcije. Tako ih često vidimo i u ulozi kako voditelja, u raznim reklama i video spotovima. Ova sjajna glumica pojavit će se i u spotu, ali naravno za neke svoje kriterije.

Rezultat slika za seka sablić

Ova glumica ima mnogo ostvarenjima i za uloge ponela i brojna priznanja.

Danas je veoma skromna, ali kao mala želela samo jedno, ato je da bude bogata.

Otac joj je bio krojač, a majka domačica, i kao se živjeli skromno uvek bila sita i lepo obučena.

– Otac je radio i brinuo da uvek budemo siti. S druge strane, moja majka uvek je želela da izađe – u pozorište, u bioskop, bila je željna provoda, luksuza… Tako sam ja, kao mala, stalno govorila kako ću biti bogata. “Kad porasteš, šta ćeš biti?” – “Biću bogata!” Naravno, u realnosti je ispalo potpuno suprotno od toga, iako sam ostala pri stavu da je veoma važno obezbediti dostojan život koji ne podrazumeva poniženja- prisetila se jednom prilikom Seka.

PROČITAJTE  Sa ovom ženom je Tramp varao trudnu Melaniju: “Jurio je za mnom u svojim bijelim gaćama”!

Nakon što je zavrsila Fakultet dramskih umetnosti završila je 1965, kao najbolji student uspjehe je nastavila nizati. Često je intrigirala javnost, a da ne razmišlja o posledicama, tako je zbog uloge probala drogu.

– To su gluposti i budalaštine! Probala sam iz znatiželje. Živimo u go*nima i svako želi blato. Neko se usudio da me, u mojih 70 i nešto godina, komentariše i proziva da li se bavim drogom ili ne, a ja tu priču poklonim kao anegdotu- napomenula je Seka.

Rezultat slika za seka sablić

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here