Britain's Queen Elizabeth II arrives for an official state dinner in front of Germany's President Joachim Gauck's residence Bellevue Palace in Berlin, Wednesday, June 24, 2015. Queen Elizabeth II and her husband Prince Philip are on an official visit to Germany until Friday, June 26. (AP Photo/Markus Schreiber)

Brend donjeg rublja Rigby and Peller, koji se punih 57 godina brinuo za donje rublje članova kraljevske porodice je otpušten.

Razlog raskida ugovora s brendom je knjiga koja je objaljena od strane tilistice June Kenton, u kojoj je izložila svoje iskustvo s radom s kraljevskom obitelji, ali to je kraljici jako zasmetalo.

Iako Kenton tim potezom nije željela naštetiti monarsima, ona je dobila otkaz koji je šokirao.

Te je nakon tkoga izjavila da je jako tužna što im se knjiga nije svidjela te da to još uvijek ne može prihvatiti. Knjigom nikom nije htjela naškoditi, te nikada nije ni slutila da bi zbog toga biti otpuštena. Radila je dugo godina za kraljevsku porodicu, te nikada nije mogla ni naslutiti da bi se ovo moglo dogoditi.

Također, napomenula je da nikada nije s Kraljicom raspravljala o njihovim privatnim pitanjima  , te da u knjizi ne isnosi detalje.

Međutim izvinjenje kraljici ne znai ništa jer je Kenton dobila pismo Lorda Chamberlaina da obavezno mora ukloniti kraljevski grb sa svih promotivnih materijala i dućana.

PROČITAJTE  Ova srpska pjevačica u 53. godini ima ovakvu zadnjicu, znate li o kome se radi?

 

Možda vas zanima:

Britanska kraljica Elizabeta II.progovorila je o detaljima vezanih za krunu.

Britanska kraljica Elizabeta II. upozorila je da je nošenje krune jako opasno, zbog toga što u koliko se pogled spusti moglo bi doći do toga da se  ozlijediti vrat.

Kraljica je u rijetkom intervjuu za BBC rekla da je britanska imperijalna državna kruna “nezgrapna”.

Kruna koju kraljica nosi teška je 1,3 kilograma izrađena je za krunidbu njezina oca, Georgea VI. KRaljica krunu nosi na otvorenju godišnjeg zasjedanja parlamenta kao i na svojoj krunidbi.

U tom filmu karljica je rekla da je prava sreća što ona i njen otac imaju isti oblik glave.

Kada se kruna nosi, ne možete gledati dolje da pročitate govor, nego papir morate podignuti u visinu očiju.

Kada se gleda dole moglo bi doći do ozbiljne ozljede, čak i loma vrata.

U britanskoj državnoj kruni nalazi se oko 3000 dijamanata, smaragda, bisera kao i safira. Kraljica posebno voli dragulj crnog princa, onaj dragulj nosio je o Henrik V. u bitci kod Agincurta 1415.

PROČITAJTE  Ovako su izgledali dok nisu presadili kosu, nisu više toliki ljepotani zar ne ?

Pored toga rekla je da je vožnja kočijom na njeno krunisanje bila strašna, te da nije uopšte za putovanje.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here