Poznatog turskog glumca, Selima Bajraktara, publika na ovim prostorima upozna kao simpatičnog, Zumbul-agu u seriji “Sulejman Veličanstveni”

Ova serija koja se prikazivalana našim prostorima i  za kratko vrijeme postala jedna od najgledanijih na ovim prostorima.

Ovog puta, Selim ima jednuneobičnu ulogi i to nikada ne bi pogodili da je to upravo popularni Zumbul-aga.

potpuno drugačiju ulogu, u seriji “Zavjet”, a zbog promijenjenog izgleda, mnogi nikada ne bi pogodili da je to upravo popularni Zumbul-aga.

Ovaj glumac je za potpuno promijenio izgled te je danas neprepoznatljiv.

Ovaj popularni glumac u seriji “Zavjet”, tumači glavnog negativca, Zekara Karakaja, koji misli da novcem može kupiti sve pa čak i ljubav.

Zekar se, uprkos tome što ima suprugu Semu,ipak zaljubljuje u djevojku po imenu Zuhre Filiz, i ne bira sredstva da je razdvoji od njene ljubavi, Sejita Zahira.

Da li će uspjeti da stane na put Zuhrinoj i Sejitovoj ljubavi,saznajet u novoj seriji “Zavjet”.

Nikada ne bi pogodili da je ovo Zumbul-aga zar ne?

PROČITAJTE  Poklon od 400.00 eura! Evo kakvu je zvijer Dragana Mirković dobila od muža za rođendan! (FOTO)

Možda vas zanima: Kako Hurem izgleda danas..

Nju je volio skoro cijeli region, ulogu koja je igrala promjenila je svijet. Međutim ova prelijepa glumica nije imala idealan život, pogotovo onaj ljubavni sa kojim Merijem Uzerli i dalje muči muku.

Dama koja je postala poznata po ulozi sulatnije Hurem u seriji “Sulejman Veličanstveni”nema sreće u ljubavi ali taj problem otvoreno dijeli sa javnosti. Zaljubila se u 17 godina starijim biznismenom Kanom Atesom, mislila je da je pronašla svoju srodnu dušu.

screenshot-19

Onda je ostala trudna,a kako je to bilo njegovo treće dijete iz nekoliko brakova, pa je tjerao da abortira. Ona se odlučila da ga napusti da ipak rodila djevojčicu Laru. Nakon nesretne ljubavi uplovila u dvije veze.I ako je jednu ozvaničena vjeridbom, to je trajalo samo dva mjeseca.

Merijem i dalje ima velike probleme u ljubavi,ali je svoj život posvetila sreće kćerke Lare. Zbog problema koje je imala imala je i psihičkih problema.

Sa 19 godina je bičevana jer je tada polugola prošetala Dubajiem u kojem je takav čin bio zabranjen.

PROČITAJTE  Kraljica Elizabeta otpustila je osoblje koje se brinulo za njeno donje rublje: Evo i zašto!

Pogledajte kako danas izgleda!

Rezultat slika za hurem danas

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here