Toni Bijelić je svoju suprugu iznenadio sa skupim poklonom za njen rodjendan!

Pjevačica Dragana Mirković je u Beču proslavila svoj 50. rođendan, za svoj rođendan je dobila od svog supruga skupocjeni posao,a to je preskupi “Mercedes” čija početna cijena iznosi oko 400.000 eura.

Sigurno je da je Dragana ostala bez teksta kada je vidjela skupocjeni “Mercedes SLR”, kakav, na primjer, ima i Kanje Vest.

#birthdaypresent for #draganamirkovic #vienna

A post shared by Lukas Ruf (@lukasruf) on

Na društvenim mrežama nedavno se pojavila 17 godina stara slika na kojom je folk pjevačice, na svom vjenčanju!

Dragana Mirković važi za poznatu pjevačicu na ovim prostorima, pored toga što ima bogatu karijeru, tu je i njena porodica, kćerka Manuela, sin Marko i muž Toni Bijelić.
Iako o svom privatnom životu ne voli da govori, kada je popularna pjevačica gostovala u emisiji, “Amidži šou” otkrila detalje sa Tonijevog i njenog vjenčanja!

Nije krila nikada ništa od publike, a kada je došlo vrijeme na za vjenčanje, pošto je Toni jako stidljiv i povučen, te ne želi neki vid eksponiranja. Trudila se da sačuva malois voje privatnosti sa Tonijem na početku svog braka, tvrdi da nije ništ asakrila samo nije govorila na tu temu.

PROČITAJTE  Priča o teškom djetinjstvu Ljubiše Samardžića će vas i nasmijati i rasplakati: “Od toga se nije moglo ni umrijeti, a kamoli živjeti”!

Tada je otkrila da njeno svadbeno veselje nije bilo potpuno.

Oni su se vjenčali u opštini, mešutim nažalost niko od njenih nije mogao doći, jer je bilo vrijeme sankcija, niko nije mogao da nabajvi vizu. Ali je toni austrijski državljanin od rođenja, nije mogla da se ne uda dok se to papirološki ne sprovede do kraja. Tako da nije imala mogućnosti da članovima svoje porodice obezbjedi vizu, tako da su na njihovom vjenčanju bilo malo gostiju. Čak i njegova porodica nije sva došla jer je bilo mnogo. Pjevačica je također izjavila da bez obzira što oni nisu došli, to joj je ipak bio najljepše i najromantičnije vjenčanje, jer su se volili iskreno.

Pogledajte fotografiju, na kojoj se jasno vidi koliko su zaljubljeni.

17076500-257629914689823-4124274120152055808-n

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here