Posljednjih godina pa i decenija,su popularan trend posebno među pjevačicama sa estrade.

Malo je poznato da je prvi hirurški rez učinila Zorica Brunclik, i to davne1986. godine, nakon nje Suzana Mančić, pa i Lepa Brena.

pjevacica1

Svako ko je gledao “Žikinu dinastiju” u kojoj Zorica Brunclik pjeva može da primijeti da tada crvenokosoj i mladoj pjevačici nije falilo seksipila, ali da u predjelu grudnog koša  nije obdarena. Zorica je 1986. godine uvećala poprsje, tako postala prva dama u Jugoslaviji koja se odlučila na to.

– Od naših pjevačica Zorica je prva imala silikone. Bile smo zajedno na turneji i ja sam bila oduševljena njenim poprsjem. Ispitivala sam je gde je radila intervenciju, da li ju je boljelo, koliko košta. Ona mi je sve objasnila i preporučila mi je svog hirurga u Minhenu – rekao je izvor.

pjevacica2

Ni Lepa Brena nije priznala da je dorađivala poprsje,ali izvor kaže da je pjevačica to uradila krajem osamdesetih.

 

Svjetski trend posljednjih godina je ljepšavaju uz pomoć estetske hirurgije, a taj trend uzeo je maha i kod nas.

Mediji često prozivaju zvijezde kako su operacijama koje su imale promijenili lični opis, da ne izgledaju onako kako su mislili, te da im toliki zahvati nisu bili potrebni.

PROČITAJTE  Ovo su najsmješniji omoti muzičkih albuma u Jugoslaviji!

Mnogim poznatim su estetske korekcije pomogle u karijeri, ali neki će sigurno žaliti do kraja života radi toga, piše srbijadanas.com.

Pogledajte neke u nastavku:

1. EMINA JAHOVIĆ

emina

Pop pjevačica i poznata po braku sa Mustafom Sandal, nije krila da je radila operaciji nosa, ali je pjevačica navela kako je nos morala da operiše iz zdravstvenih razloga, a ne estetskih.

2. ANA KOKIĆ

ana-kokic

Ona je za razliku od Emine priznala da je povećala usne, opravdavajući sebe da je radila ”kubik u gornju, kubik u donju usnu”.

3. MAJA BEROVIĆ

Bosanska zvijezda, Maya Berović je jedna od rijetkih koja je o operacijama otvoreno govorila.

Ona je korigovala nos i usne,te su joj te operacije digle samopouzdanje.

screenshot-6

4. DRAGANA MIRKOVIĆ

dragana

Dragana MIrković je korigovala nos oš prije više od 20 godina, a njeno lice dobilo je potpuno drugačiji izgled.

5. STOJA

 stoja

Ličnost je na kojoj su najveće promjene je Stoja.

Stoja nikada nije priznala da je imala operacije, do tijela dovedenog skoro do perfekcije, kaže da je zaslužna teretana i fitnes trener kao i rigorozna dijeta.

PROČITAJTE  Deset najvećih tajni masona! Evo šta se sve zna o njihovim tajnama i načinima konverzacije!

6. JELENA KARLEUŠA

Priča se i da se poigrala sa liposukcijom,  vađenjem rebara kako bi dotjerala struk, te gradnjom silikonskih implantata u zadnjicu. Ali ona je jednom prilikom izjavila: Pred rat 1999. godine sam uradila operaciju grudi i nikad više ništa neću operisati. Puno me je bolelo i neka se završi na tome”. Da li je baš tako?

 

screenshot-8

7. DARA BUBAMARA

dara-bubamara

Dara Bubamara je rijedak primjer osobe kojoj operacije nisu pomogle, kada je figura u pitanju zbog problematične visine.

8. RADA MANOJLOVIĆ

rada-manojlovic

Rada Manojlović je jedna od pjevačica koja je također radila korekcije, Zube je davno uradila, usne, to se jasno vidi.

9. GOGA SEKULIĆ 

goga-sekulic

“Riješila sam da ugradim silikone i znajući da su moji roditelji veliki protivnici hirurških zahvata koji nisu neophodni, nisam im otkrila svoje namjere. Otišla sam na operaciju ne rekavši nikom ništa. Jednostavno sam nestala” priznala je Gordana Sekulić, Goga.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here