Sa ovom ženom je Tramp varao trudnu Melaniju.

U petak je ‘Wall Street Journal’ objavio vijest da je advokat Trampa ponudio je 130. dolara Stormi Danijel za šutnju, ova dama inače je zvijezda filmova za odrasle. Cijela ova drama desila se mjesec dana prije izbora 2016 godine.

Taj dogovor imao je za cilj da spriječi Stormi da govori kako je imala susrete sa Trampom te kako su se njih dvoje upoznali na golf turniru za poznate . To se desilo svega godinu dana nakon venčanja njega i Melanije.

Kada su novinari od advokata tražili da progovori o toj temi, tada je rekao.

PROČITAJTE  Sestra Meghan oštro odgovorila na tvrdnje princa Harrya: Iznijela sve prljave porodične tajne!

On je  naravno rekao da te glasine znova i iznova još od 2011. godine, te da gospodin Trump negira sve slične navode o njegovom susretu sa gospođicom Danijels.

Sve je izašlo na vidjelo nakon što je još jedna zvijezda filmova za odrasle Džesika Drejk oktobra 2016 godine optužila Trampa  da joj je ponudio 10.000 dolara da spava s anjim, te je ljubio na silu.

Ali Donald to sve negira.

#StormyDaniels

A post shared by cris tian (@son_of_a_barbie) on

Alana Evans, koleginica Stormi Danijels, izjavila je da je to bio drugi dan turnira. Tada su upoznale Trampa pošto su se dogovorili da se vide kasnije pozvali su i nju. Međutim ona je to odbila, i ako ih je zvala par puta naglašava da je čula Donaldov glas, po njenim riječila Donald se javio na telefon i nastavio je zvati da im se pridruži.

Tom prilikom je rekla da je plaše takvi muškarci kao što je on jer je on suviše moćan. Tako da je odlučila da isključi telefon.

PROČITAJTE  Vesna Zmijanac: Pjevačica bez dlake na jeziku otkrila sve o početku njene karijere!

Ovim optužbama javnost po svemu sudeći nije iznenađena.Tramp je klon ovakvim ispadima ko uostalom može da zaboravi njegov snimak  gdje kolegio govori da pošto je zvijezda, može da “uhvati ženu za va*inu” bez ikakvih posljedica.

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here