Godine 2011.Kate je postala zvanično dio kraljevske porodice. 

 

Kate Middleton mnogi smatraju ženu za primjer, ona se udala princa Williama, rodila mu dvoje djece, a danas puni 36 godina.

Fotografije koje vam donosimo u nastavku nastale su prije nego što je postala princeza. One svjedoče da je Kate bila normalna djevojka, koja nije živjela na visokoj nozi. Često su je ljudi mogli vidjeti polugolu, raskalašnog ponašanja i pjanu.

kate1

kate2

kate3

kate4

kate5

kate6

kate7

kate8Još zanimljivosti:

Zbog ovoga traže ukidanje monarhije! Britanci već ljuti na nerođeno Kejtino i Vilijamovo dijete.

Na proleće, princ Vilijam i Kejt Midlton očekuju svoje treće dijete, međutim mnogi se ne raduju toliko toj vjesti u Velikoj Britaniji.

Razlog je taj što po aktuelnom zakonu, žene u Velikoj Britaniji ne primaju nikakav dečiji dodatak za treće dijete , međutim to ne važi za djecu rođenu prije 6. aprila 2017. godine. Pored toga zakon kaže da roditelji koji imaju više od dvoje djece, neće moći da apliciraju za stipendiju za njihovo školovanje.

PROČITAJTE  Svadba od 50.000 maraka, luksuz kakav nije viđen, a jedan peh zamalo je upropastio sve!

Sve te zabrane dešavaju se zbog zakona o “ograničenju na dvoje djece” koji je detaljno objašnjen na sajtu britanske vlade, ali postoji odstupanja kod usvojene dece, kao i slučajevima kad se rode blizanci.

Takođe, zakon se ne odnosi na djecu koja se rode u kraljevskoj porodici,naravno Kejt i Vilijama se izdržavaju od državnog novca poreskih obveznika i to je razlog zbog kojeg se mnogi ljute na treće trudnoće vojvotkinje Kejt.

Mnogi Englezi nisu srećni zbog novonastale situacije, svoje mišljenje otvoreno iskazuju u javnosti.

“Da je Kejt Midlton siromašna, ne bi imala nikakve povlastice za treće dete”, jedan je od komentara na Tviteru.

U britanskoj javnosti se ovih dana vodi žučna polemika čak predlažu i referendum o ukidanju monarhije.

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here