Porodična saga Marije Šerifović i njenih roditelja  ne prestaje. Nakon suđenja, Rajko ne odustaje od svojih prava svoja prava.

Verica Šerifović je odavno izbacila bivšeg muža Rajka Šerifovića iz kuće u Kragujevcu,te ako prđe kući Rajku sada prijeti zatvor. .

S Vericom sam još uvijek na sudu. Imam zabranu da prilazim sopstvenoj kući u kojoj živi Verica, pa i njoj. U koliko prekršim, idem u zatvor do godinu.Na sudu smo jer sam ja nju tužio  zbog toga što mu je provalila u kuću i zbog duga od 80.000 dinara. Sa Marijom se viđam povremeno,Mara mi ga plaća stančic u kojem živim. Kaže mi da uzmem bolji stan , ali ja ne želim da je bacam u trošak. Lično sam joj se izvinio za sve uvrede  ona to nije zaslužila.  Nikad više neću reći ništa loše za nju.

Malo sam se zalaufao jedan period protiv nje ali to je zbog toga što me njena mama spakovala u zatvor. Dovela je silne lažne svjedoke,oni su tvrdili kako sam je čupao i cijepao joj garderobu. Smjestili su me 14 dana u pritvor, htio sam da idem na vještačenje, na poligraf,  ali mi to nije dozvoljeno.

PROČITAJTE  Ne dirajte ovu bubu golim rukama, jer su posljedice fatalne!

 Marija zna da joj majka nije upravu, i ja sam angažirao advokata.  On će pokušati da obnovi proces, jer nemam pravo na žalbu na presudu. Marija će mi dati pare za advokata, ako je Verica išla tako daleko da me stpa u zatvor ja nemam riječi! Ja ću tražiti poravnanje i doživotno korišćtenje moje kuće.

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here