Dara Bubamara i Jelena Karleuša su se svađale oko stajlinga, poslovnih poteza, a sada izgleda da je palo pomirenje između njih dvije.

Dara je na Instagramu zahvalila Jeleni Karleuši jer joj je Jelena poručila da ima mnoštvo hitova i da je podržava u namjeri da održi koncert u Štark Areni.

– Svi smo mi ljudi, al’ rijetko ko je čovjek. Hvala na podršci – napisala je Bubamara ispod snimkana kojem je Jelena hvali.

Svi smo mi ljudi al' retko ko je covek, hvala na podrsci❤️👍

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Ranije najavljeni koncert popularne pjevačice Seke Aleksić izvao je veliku medijsku pažnju. Posebnoo zbog toga što je istog mjeseca njena kolegica, Dara Bubamara zakazala svoj solistički nastup u Areni.

Na društvenim mrežama su se pojavile informacije da su se ove nekada prijateljice potukle, poslije čega je Seka demantovala navode.

Jedan dan sam ušla na Instagram tada sam vidjela vijest da smo se Dara i ja potukle. To nije istina. Već sam rekla da Dari jeste krivo i iako meni nije jasno zašto. Ja se isključivo radujem kada neko od mojih kolega naravi uspjeh, kao što se radujem što ima i Dara i Pejović,  znači da zaslužuje da će da je napuni i da treba da se bave organizacijom,rekla je Seka.

PROČITAJTE  Rekla mami da se udala, ali mama ima jedan veliki problem!

Ona je dodala da ne razumije zašto se Dara ljuti na nju s obzirom na to da su i još neke kolege sa estrade u tom periodu najavile koncert.

Ja sam baš rekla da mi nije jasno zašto se ne ljuti na druge, Saletu Matiću je već krenula reklama,Pejoviću će takođe krenuti reklama, ona je tamo negdje u aprilu, zašto se ljuti na mene – govori Seka u emisiji “Premijera”.

Koncert je, prvo zakazan za 14. februar,međutim pjevačica je odlučila da zbog praznika u dogovoru sa svojim suprugom,  koncert pomjeri za april.To je naljutilo njenu prijateljicu Daru, čime je izazvala buru komentara na društvenim mrežama.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here