Ne treba mnogo govoriti koliko je Milan Pavlović glumac koji je briljirao u mnogim ulogama!

Svi su ga htjeli vidjeti u svojim filmovima bio je tražen na tržištu zvali su ga na mnoge projekte, glumio je u poznatoj seriji ” Lud zbunjen normalan” ali je napustio seriju zbog neslaganja sa producentima oko visine honorara  od tada je sve nizbrdo.

U jednom intervju koji je dao nedavno, govorio o odlasku iz serije i otkrio neke veoma veoma interesantne detalje.

Tada je izjavio da su se neke iskrice upalilte sa njegove strane kao i sa strane produkcije. Završilo se tako kako se završilo, naspustio sam projekat, ali mi je drago što publika i dalje pamti taj lik Dine Mehmeda Mujkića. I kao je prošlo mnogo vremena nekako sam odmah presjekao s tim i počeo da raditi na nekim drugim projektima.

Kako kaže popularni glumac stanje na sceni je užasno, ističe da je najbitniji trud i rad kako bi bio prepoznat.

Milan Pavlović dao je duh Dini Mehmeda Mujkiću,ali su ga scenaristi i producenti odlučili da ga izbrišu iz bizarnog razloga.

PROČITAJTE  Svi je pamtimo i dugo ćemo pamtiti: OVU epizodu "Prijatelja" nikada nismo zaboravili (VIDEO)

Također, organizatori serije zamjerili su Milanu što je neovlašteno koristio lik Dine Mehmeda Mujkića.

Rezultat slika za dino mehmeda  mujkica

Bio je jedan od najpopularnijih likova ali već godinama ga nema u javnosti u mjeri u kojoj je nekada bio.

Pavlović je potpuno izbrisan iz javnog života Sarajeva i BiH a skoro svi su ga zaboravili. Međutim to njemu i ne smeta jer nije ćovjek koji je opterećen tom vrstom pažnje, ali u svakom slučaju je ružno što ljudi poput njega  nemaju prostora na sceni.

Bruka je i sramota za ovu zemljušto ovom velikom glumcu nije pružila neku konkretnu ulogu u društvu.  Njega je kao i Enisa Bešlagića koštao ”dug jezik” i mišljenje koje ima i koje ne krije.

Tako BiH postupa sa svojim najboljim ambasadorima, a mi do tada čekamo Milana da opet zaigra na sceni i pokaže nesvakidašnji talenat..

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here