Da li ste ikada pogledali sliku i niste mogli da objasnite šta se dešava na njoj?

Neke slike, ako se uslikaju u pravo vreme i na pravom mjestu, mogu snimiti neopisive trenutke koji nas zbunjuju.

Neki primeri ovih trenutaka uključuju NLO i pojavu duhova. Neke slike mogu zaista da se zbune naše glave, ostavljajući nas da ispitujemo naše postojanje i misterije koje su tamo.

Tokom američkog građanskog rata, 1864. godine, 6 vojnika tvrde da su srušile neku vrstu nepoznate ptice ili čudovišta blizu Vicksburga, što liči na Pteranodona, divovskog letećeg reptila.

Stara dama u domu za njegu

Kada je fotografija razvijena, u pozadini je bila figura muškarca. Kada je pažljivo pogledala, stara dama je tvrdila da je to njen muž koji je poginuo trinaest godina ranije. Porodica se prisetila da nije bilo nikoga prisutnog iza kada su snimali fotografiju.

Porodična fotografija Cooperovih

Porodica Cooper, iz Teksasa, prešla je u svoju novu kuću i slavila kada je otac snimio ovu fotografiju. Kada je slika razvijena, na njoj je stajala zastrašujuća figura koja je visila s plafona kuće, a o kojoj niko ništa ne zna. Neki to zovu duhom bivšeg vlasnika, dok ga drugi smatraju hororom.

PROČITAJTE  'Zapalila sam cigaretu dok je moja mala sestrična čvrsto spavala'

Cadborosaurus

1907. godine, 9 ribara uhvatilo je ogromno morsko čudovište, Cadborosaurus, kako su ga nazvali, ali čak i naučnici nisu bili u stanju da identifikuju stvorenje.

Solway astronaut

Godine 1964. Jim Templeton je snimio fotografiju njegove kćerke koja je dobila veliku pažnju. Aparat je takođe uhvatio sitnog čoveka iznad glave mlade djevojke, dok je otac tvrdio da tamo nije bilo nikog drugog osim njegove kćerke.

Duh od 3 muškarca i beba

3 Men and Baby je komedija u kojoj glumi Ted Danson. U jednoj sceni stoji čudna figura blizu prozora, za koju se govori da je duh mladića koji je mnogo godina ranije počinio samoubistvo u kući.

Čovek je uhvaćen kako putuje kroz vreme

Fotografija snimljena na otvaranju Južnog mosta u Kanadi 1940. godine pokazuje čovjeka sa naočarima, modernom trenerkom sa kapuljačom i logoom na majici.

Time Travel Memento

Kineski arheolozi su 2008. godine otvorili zatvorenu grobnicu u pokrajini Šangsi i u kovčegu pronašli mali ručni sat, sa vremenom zamrznutim u 10:06.

Duh na zadnjem sedištu

PROČITAJTE  DA VAS SAD VIDIMO: Kladimo se da nećete prepoznati koji je naš glumac na slici? (FOTO)

Mabel Chinnery je posetila grob svoje pokojne majke gde je snimila fotografiju svog supruga na prednjem sjedištu automobila. Kada je fotografija kasnije razvijena, misteriozna ličnost se jasno videla kako sjedi na zadnjem sedištu, za koju tvrdi da je slika njene mrtve majke.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here