Meghan Markle nastavlja da kroji vjenčanje po svojim ličnim pravilima.

Uključena je i u pravljanje liste zvanica,te je jasno iznjela svoje mišljenje o tome koga ne želi da vidi na svom vjenčanju.

Sudeći po pisanju stranih medija,princ i buduća princeza sa oduševljenjem čekaju svoj veliki dan, a organizacija vjenčanja uveliko traje.

Jedan član osoblja je izjavio je da je osoblje zatečeno time koliko je to dvoje ljudi zaljubljeno i srezno, te da iko nikada nije vidio princa tako uzbuđenog i sretnog.

Iako su mnogi očekivali da će Meghan,prepustiti organizatorima da se pobrinu oko svih detalja ceremonije,  od pića ukrasa, buduća princeza je riješila  da uzme organizaciju u svoje ruke.

 

meghan2

Harryijeva vjerenica već sedmicama unazadsve organizuje do najmanjeg detalja. Meghan se uključila i u sastavljanje liste zvanica.Meghan se uključila i u sastavljanje liste zvanica,sa kojim ljudima želi da podeći sreću tog dana, a sa kojima ne.

Na precizno gleda ko će biti zvanice na vjenčanju, ne očekujte tog dana Kresidu Bonas (bivšu devojku princa Harija), međutim može se očekivati Čelzi Dejvi (takođe Harryijeva bivša). Koji su dugo samo prijatelji, ona mu je među prvima čestitala na vjeridbi, Meghan nema problema  da ona dođe na vjenčanje.

PROČITAJTE  Nacisti su razvili tajni svemirski program koji ih je odveo na Mjesec - prije drugih. Dokaz postoji. (VIDEO)

Još jedno iznanađenje za kraljicu od buduće princeze.

“Iako će vjenčanje biti britansko, možemo očekivati i dosta američkih običaja. Meghan nije izabrala glavnu djeverušu već kumu”, objasnio je izvor blizak kraljevskoj porodici.

Britanska tradicija nalaže da mladenka bira glavnu djeverušu,ali buduća princeza očito pobija i ovu tradiciju.

Iako Meghan još nije zvanično objavila kuma, izvor blizak kraljevskoj porodici otkriva da će najvjerovatnije biti između njene najbolje prijateljice Jessica Mulroney te glumice Priyanka Chopra.

Isto tako, izvor je otkrio da će Harrypored sebe na dan vjenčanja imati samo jednu osobu koja mu je ujedno i član porodice i prijatelj.

“Harry ima puno bliskih muških prijatelja, ali za kuma ne bi odabrao ikoga osim brata Williama“, rekao je.

Svima je jasno kako kraljica Elizabetaja osoba koja slijepo prati tradiciju, bog toga će biti zanimljivo vidjeti njenu reakciju kada čuje šta buduća princeza planira da uradi na vjenčanju

Princ Hari, unuk kraljice Elizabete II ali i peti u nizu nasljednika na britanski prijesto on će se 19. maja u zamku Vindzor, kraljevskoj palati  vjenčati se sa Marklovom.

PROČITAJTE  Tajna soba na poznatoj američkoj atrakciji sadrži poruku za druge civilizacije

Kako pišu određeni britanski mediji, mlada planira da odstupi od tradicije.I kao se očekivalo da otac odvede svoju kćerku do oltara to se neće desiti.

Sada se pojavila informacija kako će to uraditi njena majka Dorija Regland,a to se kosi sa pravilima.

– Čuo sam da Megan želi da je majka isprati do oltara. To će biti divan trenutak – rekao je izvor za E News  te dodao da ga to ne čudi jer su one jako bilske.

Ostaje samo da se vidi kako će kraljica da reaguje kada čuje ovo!

meghan-i-harry

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here