Tjestenina, riža i krompir se nikada neće naći natanjiru ove poznate dame.

Zbog svih priča koje kruže o njima,mnogi zaboravljaju da su oni normalni ljudi od krvi i mesa koji ne vole neka jela. ako se na njihovom stolu nalaze namirnice koje su poznate evo što nikada ne konzumiraju:

Plodove mora

Ako ste jeli plodove mora,i pri tome uživali morate biti svjesni da kraljevska porodica ne smije da jede.Škampi, jastog, rakovi su jednostavno preveliki rizik za ovu porodicu. Jer je moguće trovanje hranom.

Vodu iz slavine

Prije odlaska u stranu zemlju,kraljevska porodica uvijek konzumira flaširanu vodu, i nikada vodu sa slanine.

Bijeli luk

Bijeli luk je namirnica koju kraljevska porodica ne jede, bijeli luk je zabranjen jer je kraljica tako odlučila.  Ona jednostavno ne podnosi njegov miris, te je strah lošeg zadaha.

Skrob

Ovu informaciju je otkrio bivši kuhar Deren Mekgrejdi. kraljica je strogo zabranila upotrebu skroba kada se jelo priprema za nju. Tako da kraljica nikada ne konzumira rižu, krompir i tjesteninu.

PROČITAJTE  STVARNI VANZEMALJAC pokušao pobjeći iz AREA 51! Bivši agent CIA-e napravio tajni snimak (VIDEO)

Kraljica uvijek je kasnila na večeru, tako da su joj uvek lagali oko termina obroka, jer je kraljica uvijek kasnila 15 minuta.

Svi moraju da budu elegantno odeveni, žene oblače haljine,a muškarci odela i kravate. A večera se servira iz najfinijeg porcelanskog posuđa.

Kad kraljica pojede poslednji zalogaj hrane, svi za stolom moraju da prestanu da jedu, jer je njen zadnji zalogaj!

Ali Filip nije imao razumevanja za organsku hranu koju je konzumirao Čarls.

Međutim obožavao je porodično roštiljanje u Balmoralu, čaj je i pripremao roštilj dok bi Kraljica bi s princezom Margaretom otišla da bere jagode, koje bi jeli za večeru.

Kraljica Elizabeta II uvek jede jelo po narudžbi, u njenu sobi bi poslali meni,, a ona bi ga vratila u kuhinju i zaokružila jelo koje taj dan želi da jede.Međutim postojalo je je dano pravilo za kraljicu Elizabetu II je da u hrani nikad ne sme da bude bijelog luka. Jer je mrzila njegov okus i miris.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here