Kada je predsjednik SAD Donald Trump izašao iz aviona i uputio se na Svjetski ekonomski forum u Davosu sve oči bile su uprte u njeg!

Niko nije obraćao pažnju na njegova supruga nije ga slijedila.

Prva dama Amerike otkazala je putovanje zbog “prezauzetog rasporeda i logističkih problema” istakla njena predstavnica za medije Stefani Grišam.

 

Međutim,ona se  ipak pojavila u javnosti, u jednom zanimljivom izdanju, Melenija je nenajavljeno posjetila Memorijalni muzej holokausta,  te je ovo njeno prvo samostalno pojavljivanje otkad se pojavila priča  da je Donald vara.

Bijela kuća nije pozvala novinare već smo sve saznali zahvaljujući Twitteru.

Gospođa Trump za ovu svečanu i tužnu obluka u svedenu, ali veoma efektnu kombinaciju.

 

Ponijela je  kaput srednje dužine sive boje narušavaju upečatljivi džepovi ukrašeni crnim rubom.  Koji  je istakao njen besprijekorno izvajanog tijela bivše slovenačke manekenke ali na neagresivan i nimalo vulgaran način.

Ovaj moćan komad Melanija je kombinovala s crnim štiklama.

Ona je stajala sama ne svrćući se na komentare, pitanja i glasine  baš kao prava dama.

PROČITAJTE  Pakao porodice Karađorđević: Neću stati dok kćerku ne izvučem iz sekte!

melanija1

Sa ovom ženom je Tramp varao trudnu Melaniju.

U petak je ‘Wall Street Journal’ objavio vijest da je advokat Trampa ponudio je 130. dolara Stormi Danijel za šutnju, ova dama inače je zvijezda filmova za odrasle. Cijela ova drama desila se mjesec dana prije izbora 2016 godine.

Taj dogovor imao je za cilj da spriječi Stormi da govori kako je imala susrete sa Trampom te kako su se njih dvoje upoznali na golf turniru za poznate . To se desilo svega godinu dana nakon venčanja njega i Melanije.

Kada su novinari od advokata tražili da progovori o toj temi, tada je rekao.

On je  naravno rekao da te glasine znova i iznova još od 2011. godine, te da gospodin Trump negira sve slične navode o njegovom susretu sa gospođicom Danijels.

Sve je izašlo na vidjelo nakon što je još jedna zvijezda filmova za odrasle Džesika Drejk oktobra 2016 godine optužila Trampa  da joj je ponudio 10.000 dolara da spava s anjim, te je ljubio na silu.

PROČITAJTE  Deset najvećih tajni masona! Evo šta se sve zna o njihovim tajnama i načinima konverzacije!

Ali Donald to sve negira.

#StormyDaniels

A post shared by cris tian (@son_of_a_barbie) on

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here