Nekadašnja srbijanska kraljica silikona Tijana Đuričić danas je neprepoznatljiva, ona je promjenila u potpunosti svoj izgled. A nekada je važila za djevojku koja je svojim silikonskim izgledom zgražavala čitava javnost, danas svi hvale.

Tijana je na Facebooku objavila selfie fotografiju kako pred ogledalom pozira.

Komentari na njen izgled su sada pozitivni,a mnogi  ju joj pisali da je prelijepa.

tijana

Đuričićeva je nedavno izjavila da su silikoni počeli užano smetati, te kako se sada odučila na prirodan izgled.

Danas je zadovoljna svojim izgledom, bez šminke, solarijuma i silikona.  Jer to više nije u modi za nju, te joj se estetski mi se više ne dopada”, rekla je Tijana za “Alo!“

Možda vas zanima: Prve silikonske ljepotice: Danas nema pjevačice koja ih nema , ali iznenadit ćete se kada vidite koja je učinila prvi korak!

Posljednjih godina pa i decenija,su popularan trend posebno među pjevačicama sa estrade.

Malo je poznato da je prvi hirurški rez učinila Zorica Brunclik, i to davne1986. godine, nakon nje Suzana Mančić, pa i Lepa Brena.

 

PROČITAJTE  Pogledajte kako izgleda kuća Šabana Šaulića od čak milion eura!

Svako ko je gledao “Žikinu dinastiju” u kojoj Zorica Brunclik pjeva može da primijeti da tada crvenokosoj i mladoj pjevačici nije falilo seksipila, ali da u predjelu grudnog koša  nije obdarena. Zorica je 1986. godine uvećala poprsje, tako postala prva dama u Jugoslaviji koja se odlučila na to.

Od naših pjevačica Zorica je prva imala silikone. Izvor je rekao da je pjavačicu kako je pjevačicu pitala gdje je radila intervencije na šta joj je Zorica preporučila, svog hirurga u Minhenu

pjevacica2

Ni Lepa Brena nije priznala da je dorađivala poprsje,ali izvor kaže da je pjevačica to uradila krajem osamdesetih.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here