Kate Middleton jedna je od najvoljenijih žena danas u Velikoj Britaniji.

Ona je u šestom mjesecu trudnoće i pojavila se na događaju kako bi podigla o mentalnom cjelokupnu svijest o mentalnom zdravlju u jednoj školi.

Održala je divan govor na taj način je pokazala kako se iskeno zalaže za razbinaje stigme oko mentalnih i emocionalnih  problema. . Sve je to palo u drugi plan jer su mnogi komentarisali princezine podočnjake.

I bore kao i umorna koža mnogi su primjetili.

Kate je od samog početka svoje “kraljevske karijere”morala da bude savršena. Svijet se zaljubio u njenu savršene kose i divnog osmijeha,tananog struka.  Ova žena konačno je pokazala znake ljudskosti kao što su problemima poput manjka sna i bad hair dana!

kate1

Otkriveno koliko je bogatstvo Kate Middleton.

U javnosti odaje utisak skromne žene dok joj stoje milioni na računu.

Kate je i prije udaje za princa Willijama bila bogata, obzirom da potiče iz porodice čija je imovina procijenja na 36, 2 miliona funti.

Ali kada je postala član kraljevske porodice dodatno je uvećalo njen budžet.

PROČITAJTE  Kako 'Zeleni Ekran' može LAKO manipulisati gledaocima - LUDNICA! (VIDEO)

Ekonomski stručnjaci u Velikoj Britanijisložili su se da je bogatstvo Kate vrtoglavo raste zahvaljujući strategiji štednje u koliko mislite da se Kate odrče nečega varate se.

Sve njene troškove oni najbanalniji, pokriveni su imovinom princa Charlesa,  tako da ona ne troši ništa od svog novca.

Kada Charles preuzme ulogu kralja,bogatstvo Kate i Willijama povećati, što je dovelo do porasta njene imovine na oko 7, 3 miliona funti.

 

kate2

Ova činjenica smanjuje bogatstvo drugih članova kraljevske porodice Meghan Markle, buduće supruge princa Harryija.

Kada se pomenutoj sumi od 7 miliona doda i bogatstvo supruga, Kejt raspolaže zapravo je daleko, daleko većim novcem. “Kejt Midlton efekat” koji se odnosi na sve ono što vojvotkinja čini za britansku modu, doneo Velikoj Britaniji prihod od milijardu funti.

Neto imovina princa Willijama procijenjena je na 29, 6 miliona funti,na računajući 6, 5 miliona funti koje je naslijedio od svoje majke.

Također i dječica Willijama i Kate su veoma bogata, mali princ ima čak 2, 4 milijardi funti britanskoj ekonomiji, a njegova mlađa sestrica Charlotte 3,2 milijarde.

PROČITAJTE  Ima devetoro djece i 35 godina mlađu suprugu: Pogledajte kako danas izgleda ovaj zavodnik!

 

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here