Nedavno se navršilo punih 10 godina od kada je u strašnoj automobilskoj nesreći kada je poginuo makedonski pjevač Toše Proeski.

Noć prije pogibije, 15. oktobra, prije nego je krenuo na putovanje na kojem je izgubio život, velika zvijezda toše proeski dao je svoj posljednji intervju. On je tada govorio o svojoj porodici, karijeri i planovima za budućnost. Tada je rekao rečenicu koja je mnogima još dugo odzvanjala u glavi.

Voditeljica Vesna Petruševska pitala ga je da li se nekad aželi skloniti od svega, na šta je pjevač odgovorio da želi ali da to ne može uraditi, jer kada ga mašinerija kako to kažu, ‘u bubanj’  više nema nazad,tada je rekao da mu treba odmor od svega skidanja šminke, pakovanja svakodnevnih intervjua.

Rekao je da nikada ne može biti sam, a da to želi.

Mnogi su u tim njegovim rečenicama kasnije govorili kasnije da je pjevač imao predosjećaj da će nas napustiti. Voditeljica Petruševska, koja je vrlo dobro poznavala Tošu u dokumentarca o njegovoj smrti “Šest sati do neba”  istakla je da joj takve priče jako smetaju.

PROČITAJTE  OTVORENO PRIZNANJE: Pokojni režiser Stanley Kubrick u intervjuu priznao lažiranje slijetanja na Mjesec (VIDEO)

Ona je tada rekla da je pjevač bio umoran da je kao pedesetogodišnjak snimao pjesme.

Prošlo je deset godina kako je u saobraćajnoj nesreć u kojoj je život izgubio makedonski pjevač Toše Proeski.

Andrijana Budimir, dugogodišnja djevojka Toše Proeskog,povukla se iz javnosti nakon njegove smrti, a o njihovoj vezi nije željela previše govoriti.
Nakon pet godina od tragične nesreće udala se za ugostitelja iz Skopja, a par je 2014. godine dobio sina Maksima. Ona danas radi kao trenerica, ima privatnu školu rukometa.

Nakon Tošine smrti mediji su intenzivno pisali o njoj, ona je čak jednom ušla u raspravu sa menadžericom Ljiljanom Petrović jer ju je ona optužila da laže, te da nikada nije bila djevojka slavnog Tošeta. Njihov sukob završio je na sudu, a presuda je donesena u korist Budimir:

Petrović joj je morala isplatiti 300.000 makedonskih dinara i 500 eura sudskih troškova, zbog klevete.

Fotografija Handball School Andrijana Budimir.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here